• 14
  • sep
  • 2015

Detox

Nå er det på tide med detox!


Jeg vil anbefale deg å prøve en deilig og forfriskende detox smoothie med Mariatistel og Sitronmelisse.

Vel tilbake fra nye studier på Bali, synes jeg det er godt å komme i gang igjen med oppskrifter, ideer og tanker som jeg kan få dele med deg på nettsidene våre.

I dag vil jeg ta for meg noe av det aller viktigste vi kan gjøre med oss selv, nemlig å rense ut giftstoffene, såkalt detoxing. Etter ferie og sommer med mye god mat og godt drikke, kan vi alle trenge en slik detoxkur. Faktum er jo at vi alle trenger å detoxe med jamne mellomrom hele året, men kanskje spesielt nå. 

Jeg begynte selv å detoxe for noen år siden etter å ha studert med en «detox guru» på Bali. Jeg må si at det føles helt fantastisk når kroppen kvitter seg med alle giftstoffene! Den følelsen er rett og slett fantastisk og fikk meg til å se verdien av skikkelig detoxing

Jeg har nettopp kommet tilbake fra en ny Bali-tur, og igjen føler jeg meg ekstra ny og ren.
En ting er å spise sunt og leve sunt, men like viktig er at du gir kroppen den beste muligheten til å ta imot den sunne maten du gir den. Dette gjør du ved å detoxe rett. Det er spesielt leveren som må renses og balanseres fordi det meste av gift- og avfallsstoffene setter seg fast her. I Millies Green Kitchen har vi utviklet en helt spesiell detoxkapsel som heter Detox Formula no.1. Denne er basert på økologisk dyrkede urter med Mariatistel og Sitronmelisse som de viktigste. Du kan enten svelge en kapselen om morgenen og en om kvelden med et stort glass vann, eller – som jeg selv er spesielt ivrig på – ta kapsellokkene fra hverandre (dette gjør du enkelt) og ha innholdet sammen med de andre ingrediensene i oppskriften under.  

Her er oppskrift for morgensmoothie og en for kveldssmoothie som vil kickstarte din egen detoxkur og som du ikke vil angre på:

Morgensmoothie:
2 kopper spinat
1/2 kopp kokosmelk
1 kopp vann
4 dadler
1 banan
Litt jordbær
1 kapsel Detox Formula No. 1 Kveldssmoothie:
1 kopp grønnkål
1 appelsin
1 kopp blåbær
2 kopp havremelk
3 dadler
1 kapsel Detox Formula No. 1Hvis du ikke har tid til å lage disse smoothiene, er det viktig at du sørger for å spise mye grønnsaker gjennom hele dagen.  Du kan også gjerne erstatte hele måltider med gulrøtter, epler og bananer etc. Og så tar du en kapsel med Detox Formula No. 1 om morgen og en om kvelden i tillegg. 

Bestill Detox Formula No. 1 her 

Published in Blogg

Millie's Green KitchenOrganic Food

Millies Green Kitchen er en stolt leverandør av rent organiske, økologiske, plantebaserte produkter til beste for naturen og for deg.
 
Vi samarbeider med Vitalica, et norsk firma med mange års fartstid innen det samme felt. 

Kontakt

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  700 68001 
 Vitalica as , postboks 107 , 6150 Ørsta 

Hold Kontakten Med Oss