• 22
  • jul
  • 2014

Intermittent fasting

Intermittent fasting, eller IF som mange kaller det, er en form for slanking der det dreier seg om å begrense spisingen i perioder, for deretter å spise forholdsvis mye i andre perioder. 

Eksempelvis kan du la være å spise noe som helst i 16 timer pr. dag og så konsentrere spisingen om de resterende 8 timene. Eller kan du faste i 20 timer pr. dag og få i deg alt du trenger av næringsstoffer de neste 4 timene. Det er også noen som faster en hel dag og så spiser det som trengs av næringsstoffer, og da spesielt kalorier, den neste dagen. 

Hva er hensikten med et slikt kosthold? Det er stadig flere som mener at dette er fremtiden innen kosthold og vektkontroll. Mange hevder at dette er den beste måten å få bort fett på og samtidig bygge muskler. De hevder at dette øker sannsynligheten for å holde seg frisk og leve lenger. De snakker om å få en kraftig vekst i kroppens egenproduksjon anabole hormoner (muskelhormoner) og øke forbrenningen (metabolismen) betydelig. Og alt dette selv om en spiser mye når en spiser og gjerne spiser akkurat det en har lyst på. 

Vel, når ting høres for godt ut til å være sant, er det ofte det. 
Men uansett, intermittent fasting, vil ikke gjøre deg overmenneskelig, bare hjelpe deg i gang med noe som er sunt for de aller fleste, nemlig å komme i gang med gode fasteperioder.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Millie's Green KitchenOrganic Food

Millies Green Kitchen er en stolt leverandør av rent organiske, økologiske, plantebaserte produkter til beste for naturen og for deg.
 
Vi samarbeider med Vitalica, et norsk firma med mange års fartstid innen det samme felt. 

Kontakt

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  700 68001 
 Vitalica as , postboks 107 , 6150 Ørsta 

Hold Kontakten Med Oss